Videojáték és Anime ajánlók

Ange Vierge – Az öt világ védelmezői

Kövesd a Facebook oldalamat és szólj hozzá a cikkhez a lap alján!

Az Ange Vierge anime Univerzuma öt világnak ad otthont, mint Darkness Embrace a mágia otthona, Terra Rubiri Aurora az istenek lakóhelye, System White Eguma a technológia hazája, Grunewald Silt a katonaság főhadiszállása és végül a Föld, a mi lakhelyünk. Ezek a világok össze vannak kapcsolódva és mindegyik világot a saját maga fenntartó energia kristálya tartja egyensúlyban. Ha az egyensúly megbomlik, akkor a világok összeütköznek és elpusztulnak. Ezért a Földön található Seiran szigetén gyűltek össze az Exceed képességű lányok, akik a saját világukból kerültek ki és arra hivatottak, hogy az egyensúlyt fenntartsák.

Ezt nem olyan könnyű, mivel az úgynevezett Ouroboros faj folyamatosan ostromolja a világokat. A lányok a legkülönbözőbb képességekkel igyekeznek ezek ellen harcolni, mint Végrehajtók. A Végrehajtók pedig a saját csapatuk Alfa vezetőikhez csatlakozva lehetnek még erősebbek. Egy Ouroboros cselnek köszönhetően a lányok legerősebb tagjait megszállja a sötétség és a világok pusztulását akarják véghez vinni. Az Ange Vierge története abból fog állni, hogy a megmaradt lány csapat ellátogat az egyes világokba és legyőzik az ott uralkodó gonosz társaikat. Az animében ezért rengeteg lány karakter kapott helyet, eleinte dolog követni őket.

Az Ange Vierge minden hőse egyedi képességekkel rendelkezik, így például Saya lézerkardot használ, Almara vámpírként vérből állít elő fegyvereket és pajzsokat. Elel egy angyal és saját szárnyaival is képes repülni, Stella pedig versenyautó módjára száguld az égen és így tovább a többiek. Mivel Seiran szigetén csak a lányok élnek, ezért nincs ki elől eltakarják magukat, ezért gyakran ruhátlanul közlekednek és fürdőznek a bázis területén. A látványos harcok mellett természetesen megismerkedhetünk a lányok történetével és rengeteg poén is helyet kapott. Ha ezek mellett elviselsz egy kis ecchi-t is, akkor nyugodtan vesd bele magad az Ange Vierge anime világába.

Ezek is érdekelhetnek

« »