A Bikini Warriors egy igen rövid, mindössze négy perces részekből álló anime. A történet négy harcos nőről szól, akik feladatul tűzik ki, hogy megmentik a világot és legyőzik a démonkirályt, méghozzá egy szál bikini páncéljukban. Fighter egy igazi legendás hős lánya, Paladin szépségéről és győzelmeiről híres, Mage egy varázsló zseni és Dark Elf pedig a bölcs harcos.

Eléggé buták és sok hülyeséget csinálnak céljuk eléréséhez. Mivel nem kapnak elég pénzt a kalandjaikra és nincs hol megszálljanak, ezért veszik a bátorságot és a nekik szükséges holmit a polgárok házából emelik el. Majd megszállnak egy hotelben, amit a lakosok nem néznek jó szemmel és visszavesznek tőlük mindent, még a páncéljaikat is.

Útjuk során csatlakozna hozzájuk Hunter és Valkyrie, de mivel egyikőjük rosszul főz és a másik nem fog gyalogolni, így kimaradnak a világmegmentő csapatból. Többször esnek bűbáj hatása alá, amikor vagy egymást támadják, vagy egymást fogdossák.

Végül még a legendás bikini páncélt is elnyerik, ami egyenlő a meztelenséggel és amit csak az idióták nem láthatnak. Az anime ugyan ecchi elemekkel van fűszerezve, az igazi élményeket az ova részekben kapjuk meg. Ha nincs sok időd hosszú animékre vagy csak megnéznéd a bikinis harcosokat, akkor vár a Bikini Warriors című mini anime sorozat.