A lányok közötti yuri kapcsolatok nem kímélik a testvéreket sem, mint ahogy azt a Candy Boy című rövid kis animében tapasztalhatjuk. A Candy Boy története egy iker testvérpárról Kana-ról és Yuki-ról szól, akiket gyerekkoruk óta több fűz össze, mint a testvéri szeretet. Nem véletlen, hogy egy főiskolába mentek tovább tanulni és egy közös kollégiumi szobában laknak.

A Candy Boy a két lány hétköznapjait mutatja be ősztől tavaszig. Találkozhatunk félreértésekkel, poénokkal aranyos és romantikus jelenetekkel. Ezekben közre játszik Sakura is, aki Kana-ba szerelmes és minden áron meg akarja szerezni magának a lányt. Yuki ezt kihasználva mindig szerez magának egy kis nassolni valót azzal, hogy testvére kínos fotóit árulgatja Sakura-nak. Persze a két testvérnek esze ágában sincs mást szeretni, csakis egymásért vannak oda.

A téli szünet alkalmával haza látogatnak szülőházukba és itt kerül képbe az ikerpár kishúga, Shizuku. Ő egy goromba és makacs lány, akinek inkább Yuki szimpatikus és féltékeny testvéreire, hogy ő nem lehet mindig vele. A Candy Boy igaz a yuri animék között foglal helyet, de az érzelmek kinyilvánítását bemutató jelenetekre ne nagyon számítsunk. Helyette viszont kapunk humort és végignézhetjük a lányok egymással való törődését.