Videojáték és Anime ajánlók

Demi-chan wa Kataritai – Interjú félike lányokkal

Kövesd a Facebook oldalamat és szólj hozzá a cikkhez a lap alján!

Egyre több anime foglalkozik a félig ember és félig mitikus lény témával, akárcsak a Demi-chan wa Kataritai anime. Történetünkben ezek a félember fajok már teljesen beleilleszkedtek a hétköznapokba és az államtól még segítséget is kapnak, sőt rendes iskolába járnak és rendes munkájuk van. Főszereplőnk Takahashi Tetsuo egy biológia tanár, aki szeretné megismerni ezeket a lényeket, de még egyel sem találkozott. Az új tanév kezdésével ez megváltozik, mivel egyből négy félemberrel vagy ahogy magukat hívják, félikével hozza össze a sors rögtön az első nap. A tanár úr azon lesz, hogy megismerje az emberektől eltérő életüket és segítsen a problémájukon.

Hikari egy energikus vámpír lány, aki folyton a tanár úr körül legyeskedik és a legnagyobb problémája, hogy nem bírja a meleget és a napfényt. Őt követi Kyouko, aki egy dullahan és a saját fejét a kezeiben cipeli. Természetesen gondjai vannak a társasági életben, de a különálló fej és test problémát remekül kezeli. Egy hóasszonyt is megismerhetünk Yuki személyében és ő attól fél, hogy erejével megfagyaszthat másokat. Ha stresszes lesz, hideg levegőt áraszt és jégcseppeket sír. A félike diákok után jön Sakie matematika tanárnő, aki egy vágydémon. Neki még soha nem volt kapcsolata, mivel már csak a puszta érintésével vagy látványával is vágyakat képes ébreszteni a férfiakban.

A Demi-chan wa Kataritai anime a mindennapos iskolai élet mellett szabadidős tevékenységeben is betekintést nyerhetünk, például randizás, strandolás és családlátogatás. A Demi-chan wa Kataritai ova epizódjában pedig egy fesztiválozásra látogathatunk el a félikékkel, ami átmegy a szokásos bátorság próbába. Az anime ugyan poénos és vannak benne kínos, zavarba ejtő szituációk, de ecchi jelenetekre ne számítsunk. Aki vágyat érez Sakie tanárnőhöz és kíváncsi a félikék mindennapi életére, az tegyen egy próbát a Demi-chan wa Kataritai animével.

Ezek is érdekelhetnek

« »