A legjobb ecchi animék iránt hatalmas a kereslet, ezért magam is készítettem egy listát ennek a műfajnak. Először is nézzük meg, hogy mi az ecchi jelentése és mit is takar valójában. Az ecchi szó jelentése illetlen és buja. Az ecchi animékben nincs nyílt szexualitás, mint a hentai animékben, helyette viccesen és és félreérthető helyezetekben ábrázolja az alul öltözöttséget vagy a félmeztelenséget. Gondolok itt például kivillanó fehérneműkre vagy mellekre, lehulló ruhákra, fürdőzés közbeni rányitásokra és a többi.

Az ecchi animék gyakran tartalmaznak olyan elemeket, mint a feszes és átlátszó ruhák, hiányos öltözete vagy az intim részek többnyire véletlen érintése. A japán TV-kben leadott ecchi animék többnyire kitakarva, cenzúrázva jelennek meg. Ezek nélkül csak úgy nézhetők meg, ha lemezen megvásárolják őket. Az ecchi animékkel szemben így is sok kritika merül fel, mert nem fordítanak kellő figyelmet a karakterekre és a történetre, pedig ez egyáltalán nem így van.

Nem hiába nő az ecchi műfaj népszerűsége, egyre több stúdió készít ilyen tartalmakat. A célközönséget tekintve teljesen megoszlanak a nézők, mindegy hogy valaki idős vagy fiatal, fiú vagy lány, a lényeg hogy jót szórakozzon olyan dolgon, amiket mondjuk az élőszereplős filmekben nem gyakran kapunk meg. Végszóként elmondható, hogy az ecchi animék egy speciális műfajt képviselnek az anime világában, és bár sokan kritizálják őket, mások nagyon élvezik a könnyed szexuális tartalmakat. Így hát lássuk az oldalon található legjobb ecchi animék listáját.

A legjobb ecchi animék

R-15 – A perverz zsenik akadémiája

Az R-15 animében egy olyan akadémia életébe nyerhetünk betekintést, ahol csak zsenik tanulnak. Találhatók itt matematikusok, feltalálók, zenészek, sztárok, mérnökök...

Tovább