A Gaijin ismert lehet többek között a War Thunder című ingyenes háborús játékáról, amit most tovább bővít az Enlisted című remekművel. Az Enlisted egy II. Világháborús belső nézetes lövöldözős játék, ami ránézésre megegyezik a Battlefield V-el, de találunk benne érdekes funkciókat. Először is az Enlisted kissé lassú játékmenettel rendelkezik, tehát ne egy pörgős Call of Duty-t képzeljünk el. Ehhez jön, hogy a térképeken ugyan 24 játékos harcol, de a squad-okba rajtunk kívül botok játszanak. Ebből következik, hogy minden valós játékosnak van 3-5 számítógép által irányított karaktere.

Ezek a katonák ugyan úgy harcolnak velünk és ha netalántán elesünk a tűzharcban, egy másik bot csapattárunk bőrébe bújva folytathatjuk a játékot. Ha odaveszett az egész osztag, egyszerűen egy másik osztagot választunk a többi előre beállítottak közül. Teljesítményünk után különböző pontokat kapunk, amikből fejleszthetők a katonáink és külön az osztagokat is. Egy tucat lőfegyvert és robbanószert adhatunk a kezükbe, vagy a pilóta osztagok segítségével tankokat és repülőket is vezethetünk.

A legtöbb katona ugyan távcső nélküli puskával van felfegyverezve, de így is sikeresen lelövöldözhetjük a távolban ólálkodó gépfegyveres ellenséget. A játékmódok között kizárólag foglalós módokat találunk, de valljuk be másra nagyon nincs is szükség egy háborús játékban. Megfordulhatunk a világháború nevesebb helyszínein, átélhetjük a partraszállást, taposhatjuk az orosz havas területeket vagy szétnézhetünk az ostrom alatt álló Berlinben.

A grafika szinte megegyezik a népszerű Battlefield V-el, van terep rombolás is, habár mintha a II. Világháború helyett az elsőben járnánk technikailag. Az Enlisted ugyan ingyenes játék, de találunk benne fizetős tartalmakat is, amiből fenntartják a programot. A fizetős cuccok viszont kiválthatók jutalomból kapott arany, ezüst és bronz kártyákkal, amikért csak játszanunk kell. Ha nincs pénzed Battlefield-re vagy csak simán szereted a világháborús játékokat, akkor próbáld ki az Enlisted-et!