Kövesd a Facebook oldalamat és szólj hozzá a cikkhez a lap alján!

Az Eromanga-sensei anime középpontjában a light novel írás fog állni. Főszereplőnk Izumi Masamune is történetesen egy híres light novel író fiú. Az egyik napon beállítanak hozzá egy Sagiri nevű lánnyal, aki innentől kezdve a fiú mostoha húga lesz. Sagiri-t annyira megrázza szülei balesete, hogy egy évig nem lép ki a szobájából. Masamune eközben egy Eromanga-sensei nevű illusztrátorral dolgozik online, aki erotikus képeket rajzol a történetéhez. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna húgára és mindig azt kéri tőle hogy egyszer mutassa meg az arcát. Egy átlagos napon Eromanga-sensei stream-et tart és a végén elfelejti lekapcsolni a kamerát, majd egyből elkezd vetkőzni.

Masamune ekkor pillantja meg a háttérben azt az ebédet, amit aznap a húgának vitt fel. Sokkolva de felszalad a húgához és hangosan a tudtára hozza, hogy kapcsolja ki a kamerát. Sagiri ajtót nyit és ekkor pillantják meg egymást egy év után. A csendes és szerény lányról kiderül, hogy egy és ugyanaz a híres Eromanga-sensei személyével, aki erotikus illusztrációkat készít és mindenkinek az alsóneműjére kíváncsi. Ha ez nem volna elég, a szomszéd palotába egy másik híres író lány költözik be, a tsundere stílusú Elf Yamada. Vele sem mindennapi a találkozás, mivel Masamune zongorázó szellemeket keres a szomszéd házban és ekkor pillantja meg a meztelenül zongorázó Elf-et.

Az Eromanga-sensei animében nem csak ez a két lány lesz szerelmes a fiúba, hanem Muramasa Senjuu is. Neki a legmagasabbak a light novel eladásai, viszont a Masamune művei megváltoztatták az életét. A Eromanga-sensei anime történet többnyire a házban fog játszódni, de ellátogathatunk egy mesés szigetre is, amit Elf családja birtokol. Sagiri itt is csak virtuálisan lesz jelen, még a két másik lány a fiú ostromlásába kezd. Nem a világ legjobb animéje, de ha szereted a hárem és ecchi vígjátékokat, akkor az Eromanga-sensei anime jó szórakozást fog nyújtani.

Ezek is érdekelhetnek