Elgondolkodtál már azon, hogy mit csinálnál, ha három percre meg tudnád állítani az időt? A Fragtime című animében kapunk pár ötletet, amit főszereplőnk Moritani Misuzu tesz ezzel a rövid idővel. Ő egy csendes és szerény lány, aki nehezen tud mások előtt beszélni. Ezért a kínos helyzetekben egyszerűen megállítja az időt és eltűnik az osztálytársai elől. Egyszer azonban arra vetemedik, hogy a leállított időben benéz Murakami Haruka osztálytársa szoknyája alá.

Nagyon meglepődik, amikor Haruka megszólal, holott mozdulatlanul kellene üljön. Haruka egy szép és népszerű lány, akiről ilyen-olyan szaftos pletykák is keringenek. Hamar rátér a lényegre, hogy biztosan tetszik Misuzu-nak és randira hívja őt. Itt kezdődik a kettőjük története, ahol próbálják együtt élvezni a Misuzu által megállított időt és sok csínytevést is elkövetnek.

Például kifestik és bugyit húznak Haruka volt fiújának a fejére, az osztálytársak titkait olvasgatják és jegyzeteket hagynak a füzeteikben. Haruka még arra is ráveszi magát, hogy fehérneműre vetkőzik az időben megállított osztály előtt és eközben Misuzu-val fényképeztetni magát. Mivel két külön személyiségek, ezért rengeteg bonyodalomba is ütköznek egymással. Haruka-nak nem mindig van ínyére az idő megállítás.

Talán ennek hatására kezdi Misuzu elveszíteni az időmegállító képességét, így egyre kevesebb tiltott időt oszthat meg Haruka-val, ahol egy-két csók is elcsattan. Az anime elég lassú és elgondolkodtató annak ellenére, hogy két lány kapcsolatáról szól. Ha van egy órád és kedveled a yuri műfajt, akkor mindenképpen tegyél egy próbát a Fragtime című animével.