Videojáték és Anime ajánlók

Hentai anime ismertetők – Csak 18 év felett

Ebben a bejegyzésben hentai animék, azaz felnőtt tartalommal rendelkező animékhez találsz ismertetőket. A művek ugyan erotikus tartalommal bírnak, de a leírásokban próbálom célzásokkal körül írni az ilyen ábrázolásokat. Rövid terjedelmük miatt jelenleg nem tervezem külön-külön oldalra feltölteni az ismertetőket, ezért egyenlőre ezen a lapon lesznek megtalálhatók.

Tiny Evil

A Tiny Evil hentai animében kissé a misztikum felé vesszük az irányt és két másvilágról érkező lányt ismerhetünk meg, akik főszereplőinket fogják kényeztetni. Elsőként itt lesz Takeshi Naito, aki már nagyon szeretne magának egy barátnőt és kétségbeesésében egy succubus megidézésével próbálkozik. Ez sikerül neki és így érkezik erre a világra Miyu, aki egy tapasztalatlan succubus. Főszereplőnknek ekkor még fogalma sem lesz róla, hogy a lány beleszeret és élete végéig őt kell kényeztesse. Második férfi szereplőnk Hamaoka Shuu, akinek a szekrénye tetején egyszer csak megjelenik egy baba. A figyelő tekintete kissé zavarni fogja, így hamar elajándékozza egy gyűjtőnek. Ez csak ideiglenes lesz, ugyanis megsajnálja és visszaveszi magához, majd gondoskodni kezd róla. Nina egy éjszaka életre kel és emberré változik, hogy szerelmévé tegye a fiút. Ha unod már a hétköznapi lányokat, akkor a Tiny Evil segíthet egy kis változásban!

Boku Wa Chiisana Succubus No Shimobe

Ember és succubus kapcsolatába tekinthetünk be a Boku Wa Chiisana Succubus No Shimobe című hentai animében. Főszereplőnk Shougo egy szerencsétlen fiú, aki egy Succubus lánnyal él. A succubus-ok egyébként olyan démoni lények, akik a másik nemből szívják el az életerőt. A történet előzménye, hogy Shougo felmondott a részmunkaidős állásával, mert ott szerelmet vallott egy lánynak és az elutasította. Ezek után már nem sok kedve van az élethez és az ágyában fekve arra gondol, hogy milyen jó lenne örökké aludni. Ekkor megjelenik mellette egy szőke succubus lány, akit Tiffany-nak hívnak. Ő azért van itt, hogy a megtört szívű férfit szexuális szolgájává tegye és elszívott nedvéből varázslatokat használhasson. Shougo és Tiffany nem sokáig élvezhetik egymás játékát, ugyanis megjelenik Chloe, aki szintén magának akarja a fiút. Ha kíváncsi vagy a Shougo és a succubus lányok kapcsolatára, akkor vár a Boku Wa Chiisana Succubus No Shimobe.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Koikatsu Party – Animés randiszimulátor felnőtteknek

Csábítsunk el anime stílusú lányokat virtuálisan!

Onii-chan Asa made Zutto Gyutte Shite

A Onii-chan Asa made Zutto Gyutte Shite című hentai anime egy háztartást mutat be, ahol négy lány és az ő szeretett Onii-chan bátyjuk él. Sora, Kohaku, Akane, és Sumi szabályokat állítanak fel bátyjuk számára, amiket be kell tartania, amikor megöleli őket. Minden lány külön részt kap, melyekben több jelenet alatt élvezhetik Onii-chan szeretetét. Sora éppen egy ölelés hatására kerül ágyba Onii-chan társaságában. Kohaku-nak egyetlen szál kötényben kell mosogatnia, amire a fiú megint csak lépni fog. Akane arra is képes, hogy lógjon az iskolából, de lesz amikor Onii-chan a legrosszabb pillanatban nyit rá. Sumi-t pedig megnézhetjük aranyos macis pizsamában is. Az animének ezen kívül nem sok története van, de nem is kell több. Helyette a látványra nem lesz panaszunk, a lányok kidolgozottak, a színek élénkek, a kontúrok élesek és az animáció is részletes. Szóval ha kedvet kaptál a négy lányhoz, akkor vár a Onii-chan Asa made Zutto Gyutte Shite.

Kemonokko Tsuushin

A Kemonokko Tsuushin hentai animében egy tanyára látogathatunk el, ahol főszereplőnk Hiro is él. A tanyán dolgozik egy érdekes teremtény is, aki a Bell-nee nevet kapta. Róla annyit tudunk, hogy egy félig boci és ember keveréke, valamint Hiro idézte meg a világunkba. Az egyik napon Bell-nee szóba elegyedik a fiúval és a tejivásról kezdenek beszélni. Mivel Hiro nem nagyon szereti a tejet, így a bocilányunk ad neki egy üveggel. Csodálatos módon ez a tej nagyon megtetszik neki és egy üveg után ráadást követel. Mondanom sem kell, hogy Bell-nee behívja a fiút egy sufniba, hogy újabb adag tejet fejjen magának a lányból. Amikor ez megtörténik, akkor hiro megfejése lesz a soron következő feladat a bocilány számára. Az anime kicsit perverz és rövid, mivel egy rész készült belőle. Viszont aki kíváncsi egy kis félig állat és félig emberrel való kapcsolatra, annak egy pohár tej a kezébe és várja a Kemonokko Tsuushin.

Koinaka Koinaka de Hatsukoi x Nakadashi Sexual Life

A Koinaka Koinaka de Hatsukoi x Nakadashi Sexual Life című hentai anime sem a sztorijáról lesz híres, de legalább kapunk egy alap szituációt. Főszereplőnk egy Kouta nevű fiú, akinek papnak kellene lennie a szentélyben, de ő másmilyen életet akar magának. Ezért érkezik meg Kudou Mai, hogy rávegye a fiút a szentély átvételében és hogy a felesége legyen. Ez persze nem tetszik Kouta gyerekkori barátnőjének Mio-nak és ő is részt vesz egy edzésen, ahol a gyerekcsinálást gyakorolhatja Kouta-val. Több helyszínen próbára teszik magukat a fürdőtől az osztálytermen át az erdőig. Végül pedig egy kis csattanó a végére. Motoka és Erina látja, hogy milyen jól szórakoznak a barátnőik, így ők is beállnának a játékba, ha nem érne véget az anime. Már csak azért is érdemes tenni egy próbát a Koinaka Koinaka de Hatsukoi x Nakadashi Sexual Life című művel, mert egyaránt igényes a karakterdizájn és az animáció is.

Eroge! H mo Game mo Kaihatsu Zanmai

A Eroge! H mo Game mo Kaihatsu Zanmai című hentai animében ellátogathatunk egy igazi eroge játékokat készítő stúdióba. A stúdióról annyit kell tudni, hogy az előző munkájuk nem lett sikeres és ha a következő játékuk sem nyeri el a közönség figyelmét, akkor bizony bezárhatnak. A sikertelenség annak is köszönhető, hogy a stúdió csak lányokból áll és ráadásul egyikőjüknek sincs sok tapasztalata a szex terén. Sőt még egyetlen eroge játékkal sem játszottak. A vezető ezért vesz fel egy Mochizuki Tomoya nevű fiút, aki 1000 eroge játékon van túl és habár nem ért a játékfejlesztéshez, jól tudja mit merre és hogyan. Ezek után a siker érdekében ki fogják próbálni az egyes jeleneteket, hogy azt később átültessék a készülő játékba. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen egy eroge fejlesztő csapat aki mindent belead a munkába, akkor vár a Eroge! H mo Game mo Kaihatsu Zanmai hentai anime.

Muma no Machi Cornelica

A Muma no Machi Cornelica című hentai animével egy fantasy világba csöppenhetünk. Az emberek világában egykor sok démoni succubus lány élt, akik a férfiak életerejéből táplálkoztak. Az emberek ezt megelégelték és elüldözték őket, még a maradék succubusok egy másik világban telepedtek le, ami a Cornelica nevet kapta. Főszereplőnk egy Ai nevű fiú véletlenül került ebbe a világba és egy Lily nevű succubus lány fogadja magához. Ai megtanult együtt élni ezekkel a lényekkel és ahol csak tud, segít nekik. Ezt az alkalmat pedig mindig kihasználják, hogy intim kapcsolatot létesítsenek vele és elszívjanak egy kicsit az életerejéből. Hakura, Arune és Rosary mindet megtesznek, hogy egy kis segítségnek álcázott ürüggyel elcsalják a fiút és magukévá tegyék. Persze ezeket az akciókat Lily nem nézi jó szemmel. Ha kíváncsi vagy Ai kalandjaira, akkor nézd meg a Muma no Machi Cornelica című művet.

Love x Holic – Miwaku no Otome to Hakudaku Kankei

A Love x Holic – Miwaku no Otome to Hakudaku Kankei hentai anime egy olyan világba kalauzol bennünket, ahol az emberek mellett félvérek is élnek. Főszereplőnk Amano Taichi szeretne összejönni egy félvér lánnyal, de eddig mindig elutasították. Az egyik napon annyira ügyetlen a lépcsőn, hogy ráesik egy Kuon nevű félvér lányra és pont szájon csókolják egymást. Persze mindkettőjük szája kicsattan és Taichi megfertőződik Kuou vérével. Egy hetes betegeskedés után a fiú szervezete elkezd egy serkentő elixírt termelni. Ettől a szertől felfigyelnek rá a félvér lányok és mindegyikük meg szeretné magának szerezni a fiút. Nem csak pusztán jól akarjál magukat érezni vele, hanem a fent említett elixír előhozza a félvérek rejtett képességeiket is. Kuou után feltűnik Suzuka és Senga is, akik végül hárman fognak osztozkodni a fiún. Ha érdekelnek a félvérek és a háremek, akkor tegyél egy próbát a Love x Holic – Miwaku no Otome to Hakudaku Kankei animével.

Sono Hanabira ni Kuchizuke o

A hentai animék között igen kevés a yuri történet, de pont egy ilyen művet ismerhetünk meg a Sono Hanabira ni Kuchizuke o képében, ami két nem hétköznapi kapcsolatot ápolgató lányról szól. Mai és Reo története úgy indul, hogy az iskola után együtt töltik a délutánt az iskola betegszobáján és játszanak egy kicsit. Reo arra panaszkodik, hogy hideg van és meg fog fázni. Ez be is következik, így az elkövetkező napokat otthon tölti betegen. Így Mai iskola helyett inkább a beteg barátnőjének az ápolását választja nem is akárhogyan. Megmosdatja láztól verejtékező testét és ez a gondoskodás hamar más irányba megy át. Egyébként mindkét lány igen félénk beállítottságú, így a szerelmeskedésük sem rámenős. A poén az anime végére, hogy még Mai szegény Reo-t ápolta, addig ő is elkapta a megfázást. Aki tehát kíváncsi a két lány kapcsolatára, azt várja a Sono Hanabira ni Kuchizuke o.

Kafun Shoujo Chuuihou – The Pollinic Girls Attack

A Kafun Shoujo Chuuihou – The Pollinic Girls Attack is a hentai animék listáját erősíti és egy olyan világban járunk, ahol az embereknél a pollen allergia egész máshogyan nyilvánul meg. Az allergének itt szőke hajú meztelen férfiak és nők, akik a levegőben repülve telepednek rá az allergiás emberek egyes testrészeikre. Ezt a jelenséget a lakosság annyira kínnal és gyötrelmekkel telve élik meg, hogy az már vicces és nevetést csal az ember arcára. Ahol feltűnnek a pollenek, ott bizony csoportos tevékenységek fognak kialakulni szerte a városban, de még a buszon vagy az irodában is. A történetben betekintést nyerhetünk különböző emberek mindennapjaiba, hogy miként kezelik ezt az állapotot. Főszereplőink között szerepel például egy titkárnő és húga, egy jómódú hölgy vagy akár egy fiatal házaspár. Ha kíváncsi vagy az allergiák kellemesebb változatára, akkor nézd meg a Kafun Shoujo Chuuihou – The Pollinic Girls Attack című animét.

Monmusu Quest

A Monmusu Quest című hentai anime egy fantasy RPG világban játszódik, ahol démonok és emberek is léteznek. Luka a világmegmentő hős és Alice a démon társa készül jobbá tenni a világot a két faj számára. A legnagyobb problémát most a succubus nők jelentik, ugyanis a férfiak életerejét szívják vágyaikon keresztül. Luka és társa éppen ezeket próbálják megállítani, amikor is a démonok istennője elhatározza, hogy megtöri Luka-t és megszerzi az életerejét is. Ezt úgy akarja végbe vinni, hogy egy rakás különböző démoni lényen élheti ki magát addig, még fel nem adja. A felvonultatott démon lányok között lesznek succubus, pók, polip, slime lányok és végül Alice mint lamia is elárulja, de hiába. Még végül a démon királynő kezei között köt ki a hős Luka. Ha kíváncsi vagy Luka pikáns kalandjaira, akkor vár a Monmusu Quest.

Zton Jingai Animation: A Beautiful Greed Nulu Nulu

A Zton Jingai Animation: A Beautiful Greed Nulu Nulu című egyrészes hentai anime három egyre rövidebb történet elevenít meg. Az első történetben egy kocsmában járunk, aminek tulajdonosa egy Fumi nevezetű férfi és felesége Lea a kentaur. Egy nehéz nap után Lea úgy dönt, hogy eleget tesz feleségi kötelességének és egy jót játszik urával. A második történet perverz főszereplője úgy dönt, hogy alámerül a tengerbe és szerez magának egy sellőt. Sajnos a dolog nem jól sül el és be kell érnie egy fiatal polip lánnyal, amit nem fog megbánni. Harmadjára pedig megnézhetjük, hogy milyen egy aranyos kis gyilkos bálna lánnyal való zuhanyozás. Az anime nem tartalmaz komoly sztorit, de ha kíváncsi vagy a fantázia lényekre, akkor tegyél egy próbát a Zton Jingai Animation: A Beautiful Greed Nulu Nulu világával.

« »