Ígéretesen néz ki a nyári anime szezon, még a tavaszi szerintem kicsit gyengére sikerült. Egyedül a Watashi no Yuri wa Oshigoto Desu cím az, ami felkeltette az érdeklődésemet, hiszen egy félig-meddig yuri animéről van szó. Szóval összegyűjtöttem pár videó előzetest az érdekesnek tűnő címekből, amiket szerintem érdemes lesz nézni a nyári anime szezon alkalmával. Találunk közöttük több fantasy-t, videojáték adaptációt és a mostanában olyan divatos padtársas romantikus-komédiát is, mint például a Karakai Jouzu no Takagi-san. Lássuk tehát a nyári anime szezon bemutatóit!

Genjitsu no Yohane: SUNSHINE in the MIRROR

A történet egy festői szigeten játszódik, ahol a kicsit különc Yohane is él. A történet az ő életét követi, aki nem tartja be a szabályokat, miközben a világot járja.

Suki na Ko ga Megane wo Wasureta

Komura az új tanévvel új padtársat kap, egy szemüveges Mie nevű lány képében. A lány kórosan feledékeny és a szemüvegét is otthon hagyja. Emellett még Komura szívét is megdobogtatja.

Shiro Seijo to Kuro Bokushi

Szent Cecilia egy nagy szónokló volt, aki most reménytelenné válik. Lawrence lelkész próbálja összeszedni a lányt, ami próbára teszi a mindennapjait.

Uchi no Kaisha no Chiisai Senpai no Hanashi

Shinozaki egy irodai dolgozó, akit egy idősebb munkatársa dédelget, a szépséges Shiori Katase. A történet az ő kapcsolatukat mutatja be.

Ryza no Atelier: Tokoyami no Joou to Himitsu no Kakurega

Egy videojáték adaptáción alapszik a fiatal alkimista, Ryza története, aki kilép unalmas hétköznapjaiból, hogy megvalósítsa álmait.

Spy Kyoushitsu 2nd season

Szokatlanul hamar érkezett az anime második évada, amiben egy kém lány képzésen fordulhatunk meg. Nem csak főszereplőnk Lily reménytelen, hanem a többiek is.