Kövesd a Facebook oldalamat és szólj hozzá a cikkhez a lap alján!

Az In Sound Mind címében egy könnyed pszichológiai horror játékot ismerhetünk meg, melyben lesz lövöldözés és nyomozás is. A játékban egy Desmond Wales nevű terapeuta bőrébe bújhatunk, aki elhalálozott páciensei után nyomoz egy katasztrófa sújtotta városkában. Kalandunk egy épület alaksorában indul, melyben nem csak az irodánk található, de innen fogunk kiindulni a különféle esetek helyszínére is. Nincs más dolgunk, mint a volt pácienseink magnó szalagait lejátszani és ajtónkon keresztül máris beléphetünk a következő eset helyszínére. Segítségünkre lesz még egy fehér macska is, ami emberi nyelven fog hozzánk beszélni. Így aztán már nehéz eldönteni, hogy ébren vagyunk vagy csak álmodunk.

Az egyes helyszíneken mindenféle szörny és kísértet üldöz bennünket, így fegyverünk nagy segítségünkre lesz. Eszköztárunkban találunk még gázálarcot is, hogy a fertőzött területeken át tudjunk haladni. Zseblámpánkkal fényt varázsolhatunk az In Sound Mind sötét világába, még a legérdekesebb egy tükör darabja lesz. Ez a tükör képes megmutatni a rejtett tárgyakat és olykor a nem éppen kedves üzeneteket is a falakon. Plusz még telefonon is hívogat minket egy ismeretlen fazon, aki megint csak el akar minket tenni láb alól. Rengeteg fejtörővel találkozhatunk, amik megoldása után juthatunk csak tovább. Az egyes megszerzett tárgyakkal pedig a kiindulási épületben juthatunk előrébb.

Az In Sound Mind megoldott ügyei végén mindig lesz egy erősebb és nagyobb entitás, amit nem fegyverünkkel, hanem elménkkel tudunk majd legyőzni. Érdemes lesz mindenhol szétnézni, mert a sztorit elmesélő iratok mellett találunk még kapszulákat is, amikkel képességeinket növelhetjük. Mivel ez egy horror játék, így néhol egészen nyomasztó helyeken fordulhatunk meg és beugrik majd pár jumpscare is. Végül pedig mennyire rémisztő az In Sound Mind? Nem annyira, mint a legtöbb pszichológiai horror játék, így bátran ajánlott azoknak is, akik nem akarnak éppen halálra rémülni, de nyomoznának egy horrorisztikus világban.

Ezek is érdekelhetnek