Összeállítottam a legjobb ingyenes játékok ajánlóját, amik garantáltan le fognak kötni hosszú órákra. Az ajánlót egy bevezetővel kezdeném, de ha nem érdekel, csak görgess lentebb. Az ingyenes játékok egyre népszerűbbek a videojátékok piacán, hiszen nem kell fizessünk a szolgáltatásért, sok esetben csak internet kapcsolatra van szükségünk. Elterjedésüket tekintve számítógép mellett még több ilyen játékkal találkozhatunk mobil eszközökön, de konzolokon is sok cím játszható ilyen módon. Az ingyenes játékok sokféle műfajuk érhető el, például MMORPG játékok, akció játékok, sport játékok és így tovább.

Az ingyenes játékoknak számos előnyük van, így nem csak otthonról, de munkahelyen, metrón vagy akár a vízparton is élvezhetjük őket mobil eszközökkel. Az ingyenes játékok ugyanakkor figyelmet igényelnek, mert annyira nem mindig ingyenesek. Gyakran találkozhatunk reklámokkal és mikrotranzakciókkal, amik megpróbálnak pénzt kihúzni a játékosból. Sok játék gyakran szándékosan nehézzé válik, hogy így vegyenek rá a pénzköltésre. Ezzel egy bizonyos mértékig nincsi baj, de azért érdemes mérlegelni, hogy megéri-e a befektetést.

Egy másik tény ami az ingyenes játékok mellett szól, hogy sokszor segíthetnek a stressz levezetésében és szórakoztató módon fejleszthetik a logikai és problémamegoldó képességünket. Számítógépen a legjobb ingyenes játékok megtalálhatók az alkalmazás boltokban, mint például a Steam vagy az Epic Games, mobilon természetesen a Google Play a legjobb megoldás. Összességében az ingyenes játékok remek lehetőséget nyújtanak a szórakozásban és a szabadidőnk hasznos eltöltésében. Persze vannak a dolognak árny oldalai is, ezért gyakran menjünk ki a szabadba, mert az egészségnél nem ér többet egyik játék sem. A bevezető után lássuk, hogy melyek a legjobb ingyenes játékok, amik az oldalon megtalálhatók.

A TOP10 legjobb ingyenes játékok 

Destiny 2 – Egy új kezdet

Összeállítottam a legjobb ingyenes játékok ajánlóját, amik garantáltan le fognak kötni hosszú órákra. Az ajánlót egy bevezetővel kezdeném, de ha...

Tovább

Enlisted – Osztagban az erő

Összeállítottam a legjobb ingyenes játékok ajánlóját, amik garantáltan le fognak kötni hosszú órákra. Az ajánlót egy bevezetővel kezdeném, de ha...

Tovább