Rengeteg ritka témával feldolgozó ecchi animék léteznek és ez alól az Ishuzoku Reviewers sem kivétel, ami történetesen a középkori bordélyokat mutatja be, nem is akárhogyan. Képzeljünk el egy olyan fantasy világot, ahol a tündérektől kezdve az élőhalott vámpírokon át a démonokig, kentaurokig és egyéb furcsaságokig minden élőlény jelen van. Minden faj más és más lehetőségeket rejt, valamint mindegyiknek külön igényei vannak a szex terén is. Főszereplőink Stunk egy ember, még Zel egy elf, akik kalandorként tengetik mindennapjaikat.

Az ecchi animék között is ritkán találunk olyat, ahol azt tűzik ki célul, hogy meglátogatják az összes bordélyt, ami csak létezik a világukban. A történet elején megmentenek egy Crim nevű angyalt, aki fajához mérten mindkét nemmel rendelkezik és szintén csatlakozik a két kalandorhoz. Néha pedig beszáll hozzájuk egy félszerzet és egy óriás macska is. Velük együtt pedig megalapul a fajok bordélyainak kritikusai, amivel nem csak kellemesen lehet elütni az időt, de aranyat is lehet keresni vele.

Innen kezdve ellátogatnak az összes létező bordélyba és összefekszenek az ott található lányokkal, hogy megosszák a tapasztalataikat másokkal. Első kézből mi nézők tudhatjuk meg, hogy milyen értékelést kaptak mondjuk a succubus lányok vagy az élő marionett bábuk. Hőseinknek sikerül betévedni egy olyan helyre is, ahol egy varázslat hatására felcserélődnek a nemek, már ha nem angyal az illető, mint Crim.

Az Ishuzoku Reviewers túllépi az ecchi animék kategóriáját és súrolja a hentai animék műfaját, de a rengeteg kitakaratlan melleken kívül maximum erotikus pózokra és poénokra számíthatunk. Azért jó látni, hogy a különböző fajok milyen jól elférnek egymás mellett békességben. Az Ishuzoku Reviewers című anime mindazoknak ajánlott, akik szeretik az ecchi animék stílusát egy kis hentai elemekkel megfűszerezve, de a furry rajongók is találnak benne lehetőségeket.