Videojáték és Anime ajánlók

Jashin-chan Dropkick – Angyalok és démonok között

Nem vagyok oda a véresen brutális animékért, de ha viccekkel és aranyos lányokkal keveredik, akkor nagyon is elfogadható mondjuk a Jashin-chan Dropkick animében. Főszereplőnk Yurine egy gótikus lolita, aki boszorkánynak képzeli magát és megidéz egy szolgát a pokolból. Így kerül erre a világra Jashin-chan, aki egy hiperaktív, félmeztelen lamia és szeret mindenkivel gonoszkodni. Nem csak megrögzött szerencsejátékos, hanem szeretné gazdáját eltenni láb alól, hogy visszakerülhessen a pokolba. Ezek a merényletek nem fognak sikerülni és ekkor Yurine ideiglenesen feldarabolja szolgálóját.

Több mellékszereplővel is megismerkedhetünk a Jashin-chan Dropkick animében, akik szintén más világból érkeztek. Medusa egy Kleopátrára hasonlító démon, akinek a tekintete kővé dermeszti az embereket. Ő egy kedves és naív lány, de egyben Jashin-chan személyes ATM gépe és valamiféle yuri kapcsolatot is ápolnak. Pekora egy ügyetlen angyal és még a glóriáját is elveszítette, így nem térhet vissza a Mennyországba. Helyette kartondobozban lakik a hajléktalanok között és küzd az éhhalállal, amikor éppen nem hívják meg vacsorára. Gyakran feltűnik Minos, aki boci külseje ellenére talán a legnormálisabb karakter is egyben.

Lesznek még itt jégdémonok, akik vérükből és vizeletükből isteni epres és citromos jégkását tudnak készíteni. Megismerhetünk egy másik angyalt is, akinek pedig Jashin-chan eszi meg a glóriáját. Komoly történetre ne számítsunk a Jashin-chan Dropkick animében, viszont egymást érik az őrült poénok és olykor a véresen brutális jelenetek, amiket szegény Jashin-chan szenved el. Az animét Jashin-chan miatt kezdtem el nézni, de eleinte idegesítő a viselkedése, viszont az anime végére csiszolódik a jelleme. Ha ennyi nem volna elég a Jashin-chan Dropkick animéből, akkor örömmel jelentem, hogy a sorozat már három évaddal büszkélkedhet!

« »