A következő anime sorozat a Chihiro szellemországban című műre emlékeztethet, de immár a felnőttebb korosztályt célozzák meg vele. A Konohana Kitan anime egy olyan tradicionális japáni világba kalauzol el bennünket, ahol félemberek és szellemek élnek. Főszereplőnk egy Yuzu nevű rókalány, aki új életet remélve beáll dolgozni egy gyógyvízű fogadóba. Egyébként ő egy eléggé ügyetlen lány, így sok tanulnivalója lesz az új helyen. A Konohana Kitan fogadójában dolgozók szintén rókalányok lesznek, akikkel nehezen barátkozik meg, de aranyos jellemével mindenkit meglágyít.

Legjobb barátnője Satsuki lesz, aki inkább egy komoly személyiség, holott semmirekellő, mert nem lett papnő. Itt van Ren, aki eléggé hiú magára és a szép külsőjével van önbizalma. Az ő túlságosan legjobb barátja Natsume, aki lány létére fiúsan néz ki és igen erős. Kiri a rangidős, aki nagyon laza és nem veszi komolyan azt sem, ha egy szellem szaladgál a folyosón. Sakura pedig egy elkalandozó kislány és mindig mással köti le magát, mint ami a dolga lenne. Rengeteg érdekes vendéggel ismerkedhetünk meg és persze nem hétköznapi kalandokban lehet részünk. Lesz életre kelt porcelán baba, aki végül beáll dolgozni a fogadóba.

Valamilyen traumán átesett emberek a mi világunkból ideiglenesen átszivárognak a Konohana Kitan anime világába, hogy útmutatást kapjanak a további életükhöz. Nem marad ki az esti rémtörténet mesélés sem, ahol megidézik annak főszereplőjét és kísérteni fog a fogadóban. A lányok között előfordulnak félreérthetetlen jelenetek és vonzódások, de egy kis yuri szál mellett nagy meztelenkedésekre ne számítsunk. Végszóként akinek tetszett a Chihiro szellemországban és ráadást kér egy sorozat formájában, akkor a Konohana Kitan anime megfelelő alternatíva lehet.