Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer a Magical Pokan című anime és négy lány, akik mind különböző élőlények egy másik világból. Uma egy kis boszorkány, Pachira egy vámpír lány, Liru a vérfarkas és Aiko egy android. Az emberek nem is tudnak a létezésükről és a lakhelyük is egy fa tetején található. A történet eme négy különleges lány mindennapjait mutatja be, ha azokat lehet mindennapinak nevezni. Eléggé buták és nem ismerik az emberek világát, így gyakran kerülnek furcsa helyzetekbe.

Mint minden élőlény, a lányok is szeretnének szerelembe esni álmaik férfijával és ezért próbálnak megtenni mindent. Rengeteg poénos szituációval találkozhatunk és nem hiányoznak az ecchi jelenetek sem. Pachira nem fél megmutatni bájait az úttesten, kartondobozzal a fején. Egyik érdekes sztorijuk Karácsonyra tehető, amikor a Mikulást várják és helyette betámolyog hozzájuk egy hajléktalan, piros sapkában és egy nagy zsákkal.

A férfi leül és felzabálja a karácsonyi finomságokat, eközben a lányok előállnak ajándék kívánságaikkal. Uma varázsbotot szeretne, Liru húst, Pachira nagyobb melleket, még Aiko hard disk-re vágyik a memóriája bővítéséhez. A Mikulás persze hard dick-et ért, majd fogja magát és lelép a kis házból. Lányaink természetesen azt hiszik, hogy a Mikulást vendégelték meg. Ekkor előhúznak puttonyából egy hálózsákot, amit a hajléktalan ott felejtett náluk.

Az sem semmi, amikor egy téli síelés alkalmával eltévednek az erdőben és két lélekfaló becsábítja őket a házukba, majd lefagyasztják a lányokat. Ekkor néznek nagyot, mert Aiko androidként nem fagyott meg, a többiek pedig a jég alól hozzák a frászt elrablóikra. Akinek bejönnek a fenti ízelítők, annak biztosan jókedvű órákat okoz majd a Magical Pokan című anime.