A Megami-ryou no Ryoubo-kun anime már megint egy olyan hárem ecchi történet, amikor egy fiút érett nők vesznek körül. Főszereplőnket Nagumi Koushi magára marad, miután leég a házuk és az édesapját is elveszíti. Mivel nincs hová mennie, így az utcán kóborol addig, még össze nem találkozik egy főiskolás lánnyal. Mineru hazaviszi a lánykollégiumba, ahol ő maga is él és máris kínos helyzetekbe kerül a fiú. Nemcsak rányit a fürdőző lakótársakra, de menekülés közben sikerül Atena-val is szoros kapcsolatba kerülnie. Megbeszélik a dolgot és végül arra jutnak, hogy mókás lesz ha Koushi maradhat, de mellette el kell lássa a kollégium vezetői feladatokat is.

A Megami-ryou no Ryoubo-kun lány karakterei különféle érdeklődésű és gondolkodásmódú lányokból állnak, akikben közös, hogy szegény fiút kínos és perverz helyzetekbe hozzák. Itt van Atena, aki a legerkölcsösebb mindannyiójuk közül és lány létére elered az orra vére, ha egy fiúval kerül valamilyen félreérthetetlen helyzetbe. Kiriya egy harcos család gyermeke, így mindjárt edzőtársat lát a fiúban. Frey egy cosplay mániás lány és szeret mindenkit kínos cosplay ruhákba öltöztetni. Mineru szereti a tudományokat, így gyakran kísérletezik a többiekkel akár bájitalokat használva. Végül pedig jöjjön Serene, aki egy lassú beszédű különös lány és a viselkedése alapján lehet egy földönkívüli lakozik benne?

Feltűnik még Kuoshi gyerekkori barátnője Sutea is, aki egy igazi tsundere szerzet, vagyis agresszív viselkedéssel nyomja el az érző oldalát. Így hát minden lány próbálja a maga módján szórakozásból zaklatni a fiút, amit Koushi sokszor természetesen és úriember módjára kezel le. A Megami-ryou no Ryoubo-kun anime történései általában a kollégiumban játszódik, de szereplőink ellátogatnak fürdőkbe és tengerpartra, amik ugyebár táptalajai a perverz jeleneteknek. A meztelen mellek ezúttal nem cenzúrázottak, így teljes élménnyel követhetjük nyomon a Megami-ryou no Ryoubo-kun anime történéseit.