Videojáték és anime ajánlók, ismertetők, hírek

Monster Musume no Iru Nichijou – Mindennapok szörnylányokkal

A Monster Musume no Iru Nichijou című animében a japán kormány eltitkolta, hogy az embereken kívül léteznek más fajok is. Azonban egy törvényjavaslatnak köszönhetően feloldották a titkot, miszerint igenis léteznek mitikus lények. Még egy csereprogramot is indítottak, melyben az emberek befogadhatnak félig ember lényeket kulturális okokból. A lényekkel szemben tilos az erőszak és a tiltott tevékenységek. Főhősünk Kurusu Kimihito birtokába is így kerül egy Miia nevű lány, aki történetesen egy lamia és deréktől lefelé kígyó.

A fiú mindennapjai teljesen megváltoztak, mivel egy kígyószerű lánynak kell megfelelnie, ráadásul Miia párzási ösztönei is az egekben járnak. A páros élet nem fog sokáig tartani, mivel hamar beköltözik hozzájuk egy hárpia lány Papi és egy kentaur lovag Centorea. Miia ennek nem nagyon fog örülni, mivel vetélytársat lát a lányokkal szemben és igaza is van.

A fiú koordinátora egy Smith nevű nő, aki egyszer csak előáll azzal, hogy most már házasodhatnak is a lények az emberekkel, így nem jár büntetés a tiltott tevékenységekért sem. Ettől kezdve a lányokkal nem lehet bírni és mindegyikük a fiúnak szeretne megfelelni. Ha ez a három lány nem volna elég, csatlakozik még egy slime szerű lény Suu, egy sellő lány Mero és még egy Rachnera nevű póknő is családtag lesz.

Innentől kezdve teljes lesz a felfordulás, mindennaposak lesznek a hatalmas mellek, a szexuális zaklatások és néhol még a lányok is kóstolgatják egymást. A poénok mellett kapunk egy kevés akciót is, mivel Smith félig ember oldali rendfenntartó osztagának életébe is betekintést nyerhetünk. Ők a golyóálló halott Zombina, az egyszemű mesterlövész Manako, az ogre Tionishia és az alakváltó Doppel. Ha kedvet kaptál a szörnylányokhoz, akkor vár a Monster Musume no Iru Nichijou anime.

« »
Scroll Up