Videojáték és Anime ajánlók

Monster Musume no Iru Nichijou – Mindennapok szörnylányokkal

A Monster Musume no Iru Nichijou az ecchi animék közzé sorolható egy igen érdekes világgal megspékelve. A történet elején a japán kormány eltitkolta, hogy az embereken kívül más fajok is léteznek. Azonban egy törvényjavaslatnak köszönhetően feloldották a titkot, miszerint igenis léteznek mitikus lények. Még egy csereprogramot is indítottak, melyben az emberek befogadhatnak félig ember lényeket kulturális okokból. A lényekkel szemben tilos az erőszak és a tiltott tevékenységek. A Monster Musume no Iru Nichijou főhőse Kurusu Kimihito birtokába is így kerül egy Miia nevű lány, aki történetesen egy lamia és deréktől lefelé kígyó.

A fiú mindennapjai teljesen megváltoztak, mivel egy kígyószerű lánynak kell megfelelnie, ráadásul Miia párzási ösztönei is az egekben járnak. A páros élet nem fog sokáig tartani az ecchi animék szokásához mérten, mivel hamar beköltözik hozzájuk egy hárpia lány Papi és egy kentaur lovag Centorea. Miia ennek nem nagyon fog örülni, mivel vetélytársat lát a lányokkal szemben és igaza is van. A fiú koordinátora egy Smith nevű nő, aki egyszer csak előáll azzal, hogy most már házasodhatnak is a lények az emberekkel, így nem jár büntetés a tiltott tevékenységekért sem. Ettől kezdve a lányokkal nem lehet bírni és mindegyikük a fiúnak szeretne megfelelni.

Ha ez a három lány nem volna elég, csatlakozik még egy slime szerű lény Suu, egy sellő lány Mero és még egy Rachnera nevű póknő is családtag lesz. Innentől kezdve teljes lesz a felfordulás, mindennaposak lesznek a hatalmas mellek, a szexuális zaklatások és néhol még a lányok is kóstolgatják egymást. A Monster Musume no Iru Nichijou poénjai mellett kapunk egy kevés akciót is, mivel Smith félig ember oldali rendfenntartó osztagának életébe is betekintést nyerhetünk. Ők a golyóálló halott Zombina, az egyszemű mesterlövész Manako, az ogre Tionishia és az alakváltó Doppel. Ha kedvet kaptál a szörnylányokhoz és kedveled az ecchi animéket, akkor vár a Monster Musume no Iru Nichijou anime.

« »