Videojáték és Anime ajánlók

Musaigen no Phantom World – Minden csupa fantom

A Musaigen no Phantom World egy olyan világot mutat be, ahol a szellemek, szörnyek és egyéb természetfeletti dolgok mindennaposnak számítanak. Ezt a szerencsétlenséget annak tudhatja be japán lakossága, hogy felrobbant egy kutatólabor és kiszabadult egy vírus. A vírus pedig módosította az emberi agyat és így lett képes észlelni a nem e világi lényeket, összefoglaló néven fantomokat. A fantomok lehetnek jók és rosszak. A jók nem zavarják az emberek életét, de a rosszakat mindenképpen el kell zárni. Erre a műveletre születtek meg különféle képességű gyerekek.

A történetünk központjában egy Haruhiko nevű fiú áll, aki tagja az iskolai Fantom Vadász klubnak. Mivel a csapata elég gyengén teljesít, ezért új tagokat kell toborozniuk. Haruhiko-nak is van képessége, méghozzá rajzolással el tudja fogni a fantomokat és képes megidézni lényeket. Segítőtársa Ruru szintén egy aprócska fantom tündér, de ő csak perverzségéről híres. A csapat második tagja Mai, aki az elemekkel történő közelharcban jártas.

Első csatlakozó tag Reina lesz, nem mindennapi képességeivel. Ő ugyanis a legyengített fantomokat szájával el tudja fogyasztani, valamint a gyógyításban is jártas. Folytatásul csatlakozik még a kis Kurumi és óriásra növő macijával pusztít, még Koito hangjával intézi el a fantomokat. Az eddig leírtak lehet komolynak tűnnek, pedig egy vicces és szórakoztató animével lehet dolgunk.

Találkozhatunk limbót táncoló lámpaoszlop fantomokkal, lesz itt fürdőző óriásmajom akit el kell csábítania a lányoknak és ha már a perverz dolgoknál járunk, egy lányokat fotózó mini csészealj is a listára kerül. Az sem lesz utolsó, amikor Haruhiko egy démon farkast akar megidézni és helyette egy lusta kis szárnyas kutyát kap. Összességében aki egy vicces animét keres tele bolondos természetfeletti lényekkel, az tegyen egy próbát a Musaigen no Phantom World című animével.

« »