A párkapcsolatok nem mindig problémamentesek, főleg ha a lányok a saját barátnőik felé is kacsingatnak, mint a Netsuzou Trap című animében. Főszereplőnk két barátnő, akik már gyerekkoruk óta ismerik egymást és történetesen egymás szomszédságában is élnek. Yuma egy félénk lány, fontos a jövője és ezért sokat tanul. Hotaru éppen az ellentéte, ő sokkal bevállalósabb és külsőre is démoni megjelenésű.

Mindkettőjüknek van egy fiú barátja, akikkel általában együtt lógnak. Takeda egy kedves fiú, még Fujiwara egy arrogáns személyiség. Ezekből ki lehet következtetni, hogy melyik fiú kivel jár együtt. A fordulat egy négyesben töltött karaoke est alkalmával kezdődik, amikor is a két lány kimegy a toalettre és Hotaru szerényen fogalmazva rámászik Yuma-ra.

Szerinte ez csak afféle gyakorlás, hogy tapasztalatlan barátnőjét bevezesse azokba a dolgokba, amik majd a barátjával történnek. Innentől kezdve egyre több alkalom lesz, amikor Hotaru leckét tart barátnője számára, legyen szó kirándulásról vagy az iskola betegszobájáról. A két lány különös viszonya feltűnik Fujiwara-nak, aki le akarja buktatni őket. Egyébként ő sem ártatlan, szinte mindenkinek van egy piszkos titka, csak szegény Takeda a szende szűz.

Yuma ugyan rájön, hogy számára sokkal bizsergetőbb barátnője csókja, de akkor már késő lesz. Tehát az anime átfordul olyan irányba, hogy Yuma fog Hotaru kegyeiért harcolni. Az anime tele van ezzel a huzavonával, ami talán idegesítő lehet, de az ilyen jellegű romantikus animéktől ne várjunk mást. Aki egy yuri központú romantikus drámára vágyik, azt várja a Netsuzou Trap című anime, a mindössze 9 perces részeivel.