Egy báty komplexussal küszködő lányt ismerhetünk meg ebben a szép hosszú című animében, ami nem más mint az Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo ne. Mivel egy hárem animéről van szó, így egyetlen férfi fűszereplőnk Himenokouji Akito. Az iskola mellett íróként dolgozik és a saját családi kollégiumnak is a vezetője. Mindenkivel nagyon kedves, így a lányok kedvence, holott akkora félnótás, hogy nem igazán hozzák lázba a nők. Az élete akkor fordul a feje tetejére a Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo animében, amikor hat éve nem látott húg Akiko is beköltözik a kollégiumba és bátyával egy fedél alatt fog élni.

Akiko egy báty komplexussal megáldott lány, aki rajong, sőt szerelmes testvérébe. A kollégiumban több lány is lakik, akik többnyire mind megrögzött perverz teremtmények és igyekeznek Akito-t zavarba ejtő helyzetekbe hozni. Itt van mindjárt Anastasia, aki egy gazdag család lányaként szójátékaival és perverz viccelődéseivel igyekszik Akito-t zavarba hozni. Arashi egy harcos személyiségű lány, aki célpontjaként tekint a fiúra (valamint a többiekre is) és nem riad vissza a saját nemétől sem. Ginbee egy fiús testalkatú szerény lány, aki már évek óta Akito legjobb barátja.

Később csatlakozik a kis Arisa, aki Akito jegyeseként van számon tartva és mindenki oda van a kisállatokra hasonlító aranyos tekintetéért. Meg lehet még említeni Akito írói munkatársát Kaoruko-t is, ő már egy érett nő és nem csak szakmai kapcsolatot táplál a fiú iránt. Ezek után beláthatjuk, hogy egyenesen nem normális lányok lakják a kollégiumot, akik életébe nyerhetünk betekintést a Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo animében. A nagy titok a végére, hogy a két testvérpár nem is igazi testvérek, de Akiko végig az ellenkezőjében él. Ezek ellenére egy igen poénos és perverz hárem sztorit ismerhetünk meg az Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo animével.