A Peter Grill to Kenja no Jikan anime fantasy világában többféle fajjal találkozhatunk, mivel az emberek mellett élnek még ogrék, elfek és orkok is. Történetünk főhőse Peter Grill, aki egy bajnokságon éppen elnyeri a világ legerősebb emberének járó címet, ami nem kevés bonyodalmat fog jelenteni számára. Ezzel együtt elérkezettnek látja az időt, hogy feleségül vegye szíve szerelmét Luvellia-t, aki a céhmester lánya. Eddig nagyon mesébe illő a Peter Grill to Kenja no Jikan története, de hirtelen megjelenik Mimi és Lisa, a két ogre lány a céhből.

Ők minden áron a fiú magját szeretnék megkaparintani, hogy erős utódot hozzanak a világra fajuk számára. Innentől kezdve hősünknek nem lesz nyugta a lányoktól, mivel minden éjjel belopóznak a hálószobájába egy kis hancúrozásara. Peter nem nézi jó szemmel a lányok szándékát, így azok megfenyegetik, hogyha nem működik együtt velük, akkor mindent elmondanak a szerelmének és a céhmesternek. Ha ez nem volna elég, megjelenik a szobájában egy elf lány Vegan is, aki szintén faját szeretné erősebbé tenni. A céhmesternek nem tetszik, hogy lánya és Peter össze akarnak házasodni, ezért egy Piglette nevű ork lányt küld a fiúhoz, hogy elcsavarja a fejét.

Ezek után már teljes lesz a káosz és Peter-t négy lány fogja ostromolni az utódnemzéssel. A Peter Grill to Kenja no Jikan anime tele van agyament poénokkal és kapunk ecchi jelenetekből is bőven, amik néhol már a hentai műfajt súrolják. Érdekességnek megemlíteném, hogy Mimi és Lisa démoni külsővel rendelkeznek, mégis az ogre fajba lettek sorolva. Ez a hiba vagy szándékos, vagy pedig a rossz fordítás eredménye. Minden esetre aki egy agyament és közel hentai animére vágyik, azt várja a Peter Grill to Kenja no Jikan anime. Habár az anime elég rövid, érkezik az utánpótlás is!