Videojáték és Anime ajánlók

Rail Wars – Vonatok, akciók és háremek

Talán sokak gyerekkori álma lehetett, hogy egyszer vasutasok lehessenek és vonatot vezethessenek. Így indult ez a Rail Wars című anime főhősével Takayama Naoto-val is, aki jelentkezett a Japán Államvasutak Akadémiájára, hogy mozdonyvezető lehessen. Azonban mégis a Vasúti Biztonsági Szolgálat képzésen köt ki és ennek elvégzése után beosztják a K4-es Osztagba, ahol már a képzésen megismert osztálytársai várják. Sakurai egy rendőr családból származik, szeret harcolni és kissé önfejű lány, de tud érzékeny is lenni.

Haruka már inkább szerényebb természetű, nagyon jó a memóriája, tanulékony és a testi adottságai is ideálisak a fiúk számára. Iwaizumi a második fiú a csapatban, akire mindig lehet számítani, hacsak nem az evésen jár az esze. A vezetőjük pedig Nana lesz, aki szintén kedves és vidám, valamint szemrevaló mint Haruka. Rajtuk kívül feltűnik több lány is a Rail Wars animében, például Takayama gyerekkori barátja Sasshou. Ő szereti a vonatok hangját és véletlenül mindig ott pincérnő gyakornok, ahol a K4-es Osztag teljesít küldetéseket. A küldetések között lesz merénylet megakadályozása, eltűnt személy keresése, testőrök is lesznek egy énekes idol, Noa mellett.

A legrizikósabbak talán azok lesznek, amikor egy emberi szervet kell leszállítani a viharban pedálozott vonattal és amikor egy herceget kell védelmezniük, akiről hamar kiderül, hogy lány. Takayama egy igazi nőcsábász, habár néha elég nyámnyilán viselkedik, de a lányok hamar beleszeretnek barátságos természete miatt. A Rail Wars animében több vonat is feltűnik, így megtudhatunk információkat az éppen megjelenő szerelvényekről. Végül pedig nem maradhatnak ki a félreérthetetlen és ecchi jelenetek sem. A Rail Wars azoknak ajánlott, akik szeretik az egyedi animéket, a vonatokat és a telt keblű lányokat.

« »