A viszonzatlan szerelem jelen van a lányok közötti kapcsolatokban is, ami a fő témája lesz a Sasameki Koto animének. A yuri animék lehetnek mély érzelmekkel átfűtöttek, de ezesetben inkább egy könnyed vígjátékba csöppenhetünk. Főszereplőnk a diáktanács elnöke Murasame Sumika, aki nem tartja magát eléggé nőiesnek és ráadásul magasra is nőtt. Ez nem sok jót jelent neki, mivel szerelme Kazama Ushio éppen az aranyos lányokért van oda és ezt nem is titkolja. Sumika számára igen kellemetlen, amikor szerelme más lányokkal szeretne megismerkedni. Nem ők a legfurcsábbak a Sasameki Koto animében, hanem Akemiya Masaki, aki fiú létére szeret lánynak öltözni.

Még egy modell fotózásra is ellátogat és mivel aranyos lánynak néz ki, így Kazama-nak is megtetszik. Ezeknek a helyzeteknek hála a Sasameki Koto anime igen sok vicces jelenetet tartalmaz. Egy napon Sumika és Kazuma két lányt lát csókolózni az osztályteremben, de az ablakon besütő lemenő nap miatt nem ismerik fel őket. Kazama is fel szeretne készülni az első csókra, ezért felkéri Sumika-t, hogy a naplementében ők is tegyenek egy próbát. Sumika bánatára Kazuma egy robot álarcot vesz fel, de így is hatásos lesz a látvány, amit lencsevégre kap két kukkoló lány. Ők nem mások, mint Taema Miyako és Hachisuka Tomoe, akiket korábban láttak az osztályteremben.

Most szolidan azzal zsarolják Sumika-t, hogy nyilvánossá teszik a róluk készült fotót, hacsak nem segít nekik egy lány klubot létrehozni. Itt jön még a képbe Aoi Azusa, aki Sumika kegyeiért harcol, habár ő egy csendes és szerény lány. Végül megemlíthető még Torioi Kiyori, aki szintén a csapat tagja, de ő csak falja a sütiket és nagyokat néz a lányok viselkedésén. A vicces jelenetek mellett azért lesz közös fürdés és alvás is. Szóval aki még nem látta a Sasameki Koto-t és szereti a yuri animék világát, azt várja egy reménytelen és egyben vicces történet.