Mit szólnátok egy vízipisztoly csatához, méghozzá bikinis animés lányokkal? A Senran Kagura Peach Beach Splash most ezt az élményt hozza el nekünk immár számítógépen, a már létező PlayStation 4 verzió mellett. A játéknak egyébként létezik anime adaptációja is, amelyben a lányok kardokkal harcolnak, de itt pengék helyett vízi pisztolyok, puskák és ágyúk lesznek a harci eszközeink. A helyszínek strandokra és fürdőkre korlátozódnak, ahol általában két csapat mérkőzik meg egymással.

A bajnokságokban meg van adva, hogy melyik csapat lányai közül választhatunk karaktert magunknak. Ha esetleg nem tetszene kedvencünk bikinije, egy rakás másik fürdőruha és füles-farkas kiegészítő várja, hogy felpróbáljuk őket. A lövöldözések pedig vannak olyan élvezetesek, mint a legtöbb akció játékban. A játékmenet simán van olyan pörgős, mintha egy Call of Duty-ba éreznénk magunkat.

Találkozhatunk érdekes funkciókkal, mint például lelövöldözhetjük a bikinit a földre került lányokról, akik ilyenkor szemérmesen sikoltozni fognak, cenzúra kíséretében. Még az is elég perverzen néz ki, ahogyan a lányok fegyverüket vízzel pumpálják fel és a melleik is ide-oda himbálóznak közben. A spriccelésen kívül használhatunk még egyedi közelharci sebzést és három választható skill kártyát, hogy megidézzünk valamilyen támadó vagy védő képességet.

A meccsek teljesítése után más játékokból megszokott módon loot box üti a markunkat, amik főként skill kártyákat és fegyvereket tartalmaznak. Kapunk némi játékpénzt is, hogy a shop-ban ruhákat és kiegészítőket vásároljunk lányainknak. Az egyjátékos mód mellett játszhatunk online barátainkkal és más játékosok ellen is. A Senran Kagura Peach Beach Splash remek szórakozást nyújthat nem csak az animéket kedvelők számára, hanem akik kedvet éreznek egy kis bikinis vízipisztoly csatára.