Légy üdvözölve a Snowbreak: Containment Zone világában, ami egy téli poszt-apokaliptikus lövöldözős játék, animés karakterekkel megspékelve. A történet szerint 2057-et írunk, amikor is titánok és csatlósaik lepték el a bolygót és pusztulást hoztak a városokra. Egy adjutánst követhetünk nyomon, miután az elzárt űrállomási élete után landol egy hó borította, kietlen városban. Mi a Heidmall Force egyik szuper képességű operátorát alakítjuk és a megmentésére sietünk. A Snowbreak: Containment Zone játékban szinte kizárólag csak szexi nőnemű operátorokkal találkozhatunk, ami valljuk be nem is annyira nagy baj. Ezekhez a már jól ismert Gacha megidézős módszerrel juthatunk hozzá valamilyen fizetőeszköz segítségével.

A karakterek vagy a játék szerint operátorok, mindegyikük rendelkezik különféle képességekkel és többféle fegyvert képesek használni. Van közöttük rohamosztagos, mesterlövész, de lövöldözgetünk shotgun-nal és pisztollyal is. A képességek pedig nagyon ötletesek és nagy segítséget adnak a titánok elleni harcokban. Rakétát zúdíthatunk a célra, áramot köpködő kis tornyokat helyezhetünk le, lelassíthatjuk az időt vagy akár sebző erőteret bocsájthatunk ki és így tovább. Ami a legjobban tetszik, amikor megjelenik előttünk a célpont kivetített “szíve” és ezt akár fedezékből is lőhetjük. A fegyvereink nem csak a szintjük növelésével erősíthetők, de kiegészítők is aggathatók rájuk, amik csak erősítik őket.

Az operátorok is hasonló módon fejleszthetők és erősíthetők kiegészítők segítségével. A Snowbreak: Containment Zone mivel inkább mobilos játék, így a sztori küldetések kisebb pályákra vannak osztva, amik mellett rengeteg event is található. Pénztárca nélkül megszerezhető az operátor arzenál fele és ezek fejlesztéséhez szükséges tárgyakból sem lesz hiányunk. Végül pedig találunk egy lakóteret is, ahol nem csak beredezhetjük operátoraink szobáját, de egy férfival pátyolgathatjuk őket. A Snowbreak: Containment Zone rendkívül pörgős játék, rengeteg feladat gondoskodik róla, hogy ne tudjunk felállni a PC-től vagy letenni Android készülékünket.