A téli animék felhozatalával jól indul a 2022-es év, mivel sok érdekes cím kap helyet, valamint a már korábban megismert animék is kapnak folytatást. Kötelezőnek éreztem, hogy összeállítsak egy videó előzetes listát azokból a címekből, amiket személy szerint ajánlok a téli animék közül. Ebben a szezonban sem maradunk fantasy nélkül, lesznek harcok, vígjátékok és romantika is. Valamint meg kell említsem, hogy ismét kapunk horgászos animét is a Slow Loop szerepében, melyben két lány műlegyes horgászatába tekinthetünk be.

Új évadot kap a Princess Connect! Re:Dive és az Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou 2 is, amiket szerintem már nem kell bemutatni. Folytatást kap a Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki is, ami a nyári szezonban jelent meg. A további új fantasy címek közül megemlítendő még a Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja, a Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu és a Shikkakumon no Saikyou Kenja. A lista még nem végleges, ezért a későbbiekben még számíthattok bővítésre. Nem szaporítom tovább a szót, nézzük a téli animék listáját, amiket magam ajánlok.

Slow Loop
Princess Connect! Re:Dive Season 2
Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja
Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu
Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou 2
Shikkakumon no Saikyou Kenja

Guild Wars 2 – Varázsló faember pisztolyokkal

A koreai NCSoft-nak olyan játékokat köszönhetünk, mint az Aion vagy a Blade and Soul, de a legegyedibbnek számít a Guild Wars 2 Tovább…