A Genshin Impact hosszú egyeduralma után megérkezett az első riválisa, ami a Tower of Fantasy címet kapta. Ez egy sci-fi világban játszódó RPG, ami még javítja is a Genshin Impact hiányosságait. A grafika és a játékmenet közel megegyezik, így új dolgokat nem nagyon kell elsajátítanunk. Viszont ebben a játékban már összefuthatunk más játékosokkal, így nem teljesen üres a mesés térkép. A másik különbség már mindjárt a játék elején feltűnik, mivel vagy a fő képernyőn, vagy a sztori elején létrehozhatjuk egyedi karakterünket. Rengeteg opciót találunk, amik közül bármilyen animés karaktert megalkothatunk. Ha nincs türelmünk hozzá, választhatunk mások munkáiból vagy elég csak egy másik karakter azonosítóját megadni.

Sőt bármikor cserélhető ruhákba is bújtathatjuk kedvencünket teljesen ingyen. Nem kell lemondjunk a karakterek megidézéséről sem, mivel ugyan úgy szerezhetünk sztori karaktereket és bármikor átválthatunk ezekre is. Mindegyikük más és más fegyvert használ, amire a Tower of Fantasy is épít. A karaktereket nem igazán fejleszthetjük, de a fegyvereket és a páncélzatot már annál inkább. Fejlesztő tárgyak segítségével növelhetjük a szintjüket és matricák, azaz chip kártyák segítségével tovább erősíthetők. A Tower of Fantasy világában egyetlen karakterrel harcolhatunk, viszont három fegyvert állíthatunk be használatra. Ezek mind más harcstílussal és képességekkel rendelkeznek, a kardoktól a lőfegyverekig, mindent megtalálunk a hatalmas arzenálban.

Ezek mellett kapunk jetpacket és egy modern járgányt is, hogy gyorsabban bejárhassuk a játék hatalmas világát. Ez kell is, mivel a sztorik és a karakterek küldetései eléggé megjáratnak minket. Ugyan úgy megtaláljuk a kooperatív dungeonokat más játékosokkal együtt. Főzhetünk gyógyító ételeket és immár egyetlen gombbal elintézhetjük a gyógyításunkat a beállított étellel. Összességében rengeteg hasznos új funkciót kapunk, cserébe pedig nem kell sok újat tanuljunk. A Tower of Fantasy igencsak bőkezű, ezért ingyen is el fogunk boldogulni. Szóval ha unod a Genshin Impact-et vagy valami újra vágysz, akkor próbáld ki a Tower of Fantasy-t.