A TryAndLove címében egy ázsiai élőszereplős, interaktív randiszimulátort ismerhetünk meg, amit Ren Xing főszereplőnk bőrébe bújva irányíthatunk. Feladatunk nem lesz más, mint meghódítani négy aranyos kínai lányt. A játékban nem találunk 3D grafikát, a teljes látványt film jelenetekkel oldották meg. Ez is egy jó megoldás, ha nem akarunk méregdrága és időigényes játékot gyártani. Egyszerűen csak figyeljük az eseményeket és három opció közül választhatjuk ki a szerintünk megfelelő lépést.

Sokszor bukkannak fel zavarba ejtő lépések és lányunk kíváncsian várja a válaszunkat. A döntéseink természetesen kihatással lesznek a történet alakulására és nem kevesebb, mint 25 befejezést sakkozhatunk ki. A játékban egyetlen zavaró opció van, amikor várunk a válaszra és a videó döccenve ismétlődik. Nem csak lányokkal lesz dolgunk, itt lesz a haverunk és akár a lányok szülei is feltűnnek majd.

A jelenetek között előkerül mobiltelefonunk és előre megírt üzenetekkel válaszolhatunk a csevegésekre. A játék természetesen nem teljesen kínai, mivel készült hozzá angol felirat, ám a magyarról persze le kell mondanunk. Viszont a beállításokban elérhető egy opció, ahol visszanézhetők a már elért befejezéseink.

A TryAndLove nem tartalmaz erotikus jeleneteket, ilyesfajta megjelenésre sajnos nem számíthatunk, de nem is ilyen játéknak készült. Nagy vonalakban ennyit lehet megemlíteni egy olyan játékról, ahol csak figyeljük az eseményeket és döntéseket hozhatunk. Szóval ha kedvet kaptál egy kis randizáshoz és preferálod az ázsiai lányok, mindenképpen tegyél egy próbát a TryAndLove játékkal.