Ismét egy agyament animével van dolgunk ami nem más, mint az Uchi no Maid ga Uzasugiru. A történet megint csak yuri elemeket vagy inkább az azonos nem iránti rajongást tartalmaz, ahol a korkülönbség is több a soknál. Főszereplőnk Kamoi Tsubame, aki eddigi életét a katonaságnak szentelte és ennek köszönhetően egy kigyúrt és izmos lányt képzeljünk el, aki mellesleg szeret cosplay ruhákat varrni. Leszerel a katonaságon és valami nyugodtabb munkát keres, ahol mondjuk házvezetőnő lehet.

Így kerül egy orosz származású családhoz, ahol Takanashi Misha egyedül él édesapjával. Misha elvesztette az édesanyját és iskolába sem jár, mert nem szereti ha megbámulják a szőke haja miatt. Egyedül csak a videojátékok érdeklik és Kumagoro nevű fehér menyétje. Tsubame-nek rögtön megtetszik a lány és nem csak mindent meg akar róla tudni, de cosplay ruhákba is akarja öltöztetni. Ezért már rögtön az első nap az őrületbe fogja kergetni Misha-t, aki meg szeretne szabadulni a harcedzett bejárónőtől.

Tsubame a ruhák mosása után még arra is figyelmezteti a kisasszonyt, hogy használjon több WC papírt. A hülyeségek mellett azért pozitívan fog változni Misha szociális élete és már nem csak a videojátékokban kell éljen. Ha Tsubame nem volna elég, megérkezik Ukai Midori is, aki a nő főhadnagya volt a katonaságon. Midori nem csak gazdag családból származik, de mazochista is. A luxus szobájában sátorban alszik és konzerveket eszik.

A katonaságon pedig kutyaként is viselkedett és ette a tápjukat. Neki nem Misha fog tetszeni, hanem Tsubame kegyeiért fog harcolni. Akik az agyament poénok mellett valami felnőtt tartalmat is elvárnak az animétől, azoknak sajnos más animét kell keresniük. Ezek ellenére az Uchi no Maid ga Uzasugiru című anime elég perverz és bizarr hülyeségekkel szórakoztat bennünket.