Nem hittem volna, hogy az Epic Games jóvoltából ingyen jutok hozzá a World War Z című zombis játékhoz, amit egyébként sokáig nézegettem, de végül lemondtam róla. A játékmenet egy része hasonlít a The Division-hoz, csak itt zombik ellen harcolhatunk egy négy fős kooperatív csapatban. A világ minden táján megfordulhatunk Japántól a hótakaró borította Oroszországig, a felszíntől a metró alagutakig. A karakterein is ezekből az országokból kerültek ki, amik között mindenféle hivatású férfi és nő helyet kapott.

A karaktereknek választhatunk kasztot is, hogy egyedi képességeket szerezzünk nekik egy skill fa elemeinek a kiváltásával. Ehhez játékpénzre lesz szükségünk, amit a meccsek után nyújtott teljesítményünk után kapunk. Ebből a pénzből fejleszthetők egyébként a fegyverek is, amik plusz kiegészítőket kapnak és ezáltal jobban tudjuk őket kezelni. Darálhatjuk a zombikat gépfegyverrel, kempelhetjük őket mesterlövész puskával vagy közéjük robbanthatunk gránátvetővel is.

Minden pálya elején egy alap fegyverrel kezdünk és ládákból vehetjük fel véletlenszerűen a különböző típusokat. Csak úgy, mint a kötszereket, lőszereket és gránátokat is. Olykor segítségül hívhatunk turreteket és csapdákat helyezhetünk le, hogy visszaverjük a zombi sereget. A zombi sereget úgy kell érteni, hogy akár száz számra törnek ránk a sikátorokból, másznak fel a falakon és így tovább, de a gépünk meg sem rezzen.

A zombik között találunk olyan példányokat is, amik gázt eregetnek vagy a földre küldenek minket, még társaink le nem lövik rólunk. Nem csak zombikra kell vadásszunk, néha meg kell keressünk egy kulcsot vagy bekapcsolni egy gombot a továbbjutáshoz. Találunk egy multis módot is, ahol deatmatch módban játszhatunk más játékosok ellen, méghozzá zombikkal megfűszerezve. A World War Z nem az év játéka, de főként barátokkal kellemes kikapcsolódást nyújthat.